aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈναρξη συνεργασίας με την Puma (βίντεο)

Έναρξη συνεργασίας με την Puma (βίντεο)

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών, Puma, η οποία θα προμηθεύει για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους με αθλητικό υλικό την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Αναλυτικά: «Η Puma αποτελεί εκ των κορυφαίων εταιριών αθλητικών ειδών διεθνώς, καθώς διατηρεί συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών με μεγαθήρια του αθλητισμού, όπως την Εθνική Ιταλίας, την Άρσεναλ, την Ντόρτμουντ, αλλά και τον Ολυμπιονίκη, Γιουσέιν Mπόλτ.

Ο πολυεθνικός κολοσσός αθλητικών ειδών, έχει αναθέσει από τις αρχές του 2013 την επίσημη διανομή των προϊόντων του στην εταιρία «Sportswind», η οποία δραστηριοποιείται ενεργά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, δίνοντας νέα πνοή στην Puma.

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που η Ομόνοια, μετά από 40 χρόνια, συνεργάζεται ξανά με την Puma. Η ευχή όλων μας είναι όπως και αυτή συνεργασία στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως ακριβώς έγινε την χρονική περίοδο των δεκαετών ΄70 και ’80.

Παράλληλα, η χρονική συγκυρία της νέας συνεργασίας Ομόνοια και Puma, είναι ιδιαίτερα σημαδιακή. Τόσο το σωματείο μας, όσο και η Εταιρία, συμπληρώνουν 68 χρόνια ζωής, καθώς και οι δύο ιδρύθηκαν το ιστορικό έτος 1948. Ομόνοια – Puma #StrongerTogether».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ