aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΈνα ομονοιάτικο Σάββατο, όλο νίκες!

Ένα ομονοιάτικο Σάββατο, όλο νίκες!

Μόνο νίκες πέτυχαν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της Ομόνοιας στα πέντε ματς που έδωσαν αυτό το Σάββατο.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Πάφος FC πανηγύρισε η Ομόνοια U19 για την 11η αγωνιστική. Η Ομόνοια είχε μείνει πίσω στο σκορ όμως παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 1-2. Τα γκολ της ανατροπής πέτυχαν οι Κυριάκος Χριστοδούλου και Κωνσταντίνος Βενιζέλου. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη για την Ομόνοια U19, που ανέβηκε στην 4η θέση στους 17 βαθμούς. Η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη της στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεοχάρη Παπαθεοχάρους που πέρασε τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο λόγω ασθενείας, αλλά και στους υπόλοιπους τραυματίες ποδοσφαιριστές της που έμειναν εκτός αποστολής.

Νικηφόρα συνέχισε η Ομόνοια U17 κερδίζοντας με 1-3 τον Διγενή Μόρφου για την 16η αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, πηρέ τη νίκη χάρης τα γκολ των Ανδρέα Σάββα, Πέτρου Παυλόπουλλου και Άτα Εσελέρ. To «τριφύλλι» με 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ανέβηκε στους 34 βαθμούς και στην 3η θέση.

Την έβδομη διαδοχική επιτυχία της πανηγύρισε η Ομόνοια U16! Η Ομόνοια κέρδισε εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου με 0-4, χάρης στα δύο γκολ του Ναθαναήλ και το ένα των Ασημένου και Θεοδώρου. Πλέον, η Ομόνοια ανέβηκε στους 37 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση με απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Εντός έδρας νίκη με 2-0 σε βάρος του Διγενή Μόρφου πανηγύρισε η Ομόνοια U15 για την 16η αγωνιστική. Τα «πράσινα» γκολ σημείωσαν οι Χρίστου και Ανδρέου Π. Oι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 39 βαθμούς και στην 2η θέση με απολογισμό δώδεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Στις νίκες επέστρεψε η Ομόνοια U14, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» εντός έδρας τον Διγενή Μόρφου με 8-0, χάρη στα τρία γκολ που πέτυχε ο Ζουλαφάκη, τα δύο του Πέπη και το ένα των Χαρίτου, Χριστοφόρου και Θεοδώρου. Πλέον, η Ομόνοια ανέβηκε στην 6η θέση και στους 31 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, 1 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Αναλυτικά:
U19: ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U17: ΔΙΓΕΝΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3
U16: ΔΙΓΕΝΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4
U15: OMONOIA – ΔΙΓΕΝΗΣ 2-0
U14: OMONOIA – ΔΙΓΕΝΗΣ 8-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ