aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕμφάνιση-έργο τέχνης με έναν αστερίσκο

Εμφάνιση-έργο τέχνης με έναν αστερίσκο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μόνο το βίντεο με τα στιγμιότυπα της εκκωφαντικής χθεσινής νίκης της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ είναι αρκετό για να καταλάβει κάποιος πόσο εντυπωσιακή ήταν η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου. Κυρίως επιθετικά θύμισε Ομόνοια άλλων εποχών όπου οι φάσεις και τα γκολ ήταν σήμα κατατεθέν της. Πέντε γκολ, άλλες τόσες τεράστιες φάσεις, αυτοματισμοί, θέληση, πάθος για τη νίκη και αποτελεσματικότητα με ποσοστό πάνω του 90%. Με λίγα λόγια όσες ευκαιρίες έχασαν οι πράσινοι στα δύο πρώτα παιχνίδια με Εθνικό και Πάφος, χθες βράδυ τις έκαναν γκολ και… ξέσπασαν πάνω στην -ανήμπορη να αντιδράσει- ΑΕΚ.

Και εννοείται πως όσο περνάει ο καιρός η εικόνα του «τριφυλλιού» αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη. Μοναδικό σημείο στην εμφάνιση-έργο τέχνης, η συνολική ανασταλτική λειτουργία. Κάποια… θεματάκια οι πράσινοι τα έχουν και αν -ο εξαιρετικός χθες- Παναγή δεν έκανε σπουδαίες επεμβάσεις ίσως το σκορ να ήταν πολύ διαφορετικό. Δεν είναι θέμα ατομικών χαρακτηριστικών, αφού ποιότητα και εμπειρία υπάρχει, φαίνεται πως το πρόβλημα αρχίζει από τη μεσαία γραμμή, αφού κάτι δεν φαίνεται προς το παρόν να δουλεύει σωστά. Κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Πάμπος μετά το τέλος του αγώνα.

Όμως, και ελαφρυντικά υπάρχουν και χρόνος για να μπορέσει η Ομόνοια να βρει τις λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Το χθεσινό τρίποντο δεν δίνει στο «τριφύλλι» μόνο βαθμούς, αλλά πολύ περισσότερα. Ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς με Αλκή και Ολυμπιακό, και αν έρθει το 2Χ3 τότε η δυναμική θα… απογειωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ