aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, πάμε για νέα νίκη…»

«Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, πάμε για νέα νίκη…»

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες θέλει το Σάββατο η Ομόνοια U19, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λευκωσίας μετρά δύο συνεχόμενες νίκες και ψάχνει, κόντρα στους «ερυθρόλευκους», το τρίτο τρίποντο της στη φετινή σεζόν.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Σάββας Νικολάου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας και αναφέρθηκε τόσο στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, όσο και σε αυτό που ακολουθεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα U17.

«Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη δεν ήταν εύκολο. Εμείς το κάναμε εύκολο, με την απόδοση μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή και πήραμε τελικά τη νίκη. Δύσκολο, όμως, θα είναι και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού φέτος όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές. Θέλουμε να κερδίσουμε, για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, προς τον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τη δική μου παρουσία είμαι ικανοποιημένος, αλλά ξέρω πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης», το σχόλιο του Σάββα Νικολάου.

Η αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα U19 θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/9) στις 16:00, στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Σαλαμίνας, στο Μενεού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ