aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈμεινε στον άσσο…

Έμεινε στον άσσο…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν λέει να κλείσει το κεφάλαιο τερματοφύλακας για την Ομόνοια. Μετά το «ναυάγιο» με τον Πιτ Φελτχούιζεν, το τεχνικό τιμ επικεντρώθηκε στην περίπτωση του Βέλγου Λόγκαν Μπαϊγί. Μάλιστα, διαφάνηκε να υπάρχει έδαφος συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και ότι ήταν θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Τελικά, ο Βέλγος έκανε στροφή απαντώντας αρνητικά, με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τον Ανδρέα Μαυρή να αλλάζουν πλεύση για τον εκλεκτό στον άσο. Ωστόσο, αυτό που τονίζουν οι πράσινοι, παρόλο που παρατηρείται μια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της απόκτησης τερματοφύλακα, είναι ότι δεν ανησυχούν και θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Την ώρα που στη λίστα παραμένει και το όνομα του Σέρβου Νταμίρ Κάχριμαν, εξετάζονται και νέα ονόματα που προτάθηκαν το τελευταίο διάστημα και σύντομα θα παρθεί η απόφαση.

Ο Κύπριος τεχνικός, ως γνωστόν, δίνει ιδιαίτερα έμφαση στον τερματοφύλακα και στοχεύει ψηλά αφού επενδύει στον άσο για επιτυχία της ομάδας του. Ο Κάχριμαν ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, είναι σε θέση να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Παρόλο που ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε λόγο προχθές ότι «με τη μετάβαση της ομάδας στις Πλάτρες, θέλουμε να είναι κατά μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο το ρόστερ», κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Η ομάδα αναχωρεί σήμερα το πρωί για τις Πλάτρες και η εξέλιξη με τον Μπαϊγί, την ώρα που δεν ολοκληρώθηκε χθες άλλη μετεγγραφή, φέρνει μια σχετική καθυστέρηση. Εντούτοις, στην Ομόνοια κατέθεσαν προτάσεις, συζητούν με ποδοσφαιριστές και υποστηρίζουν ότι από στιγμή σε στιγμή ενδέχεται να προκύψουν και μαζεμένες ανακοινώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ