aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕλένη Χατζίδου: «Δεν θέλει ο Άρης…»

Ελένη Χατζίδου: «Δεν θέλει ο Άρης…»

Απορούσες γιατί χτυπούν από το πρωί πένθιμα οι εκκλησιές στο νησί των ανέμων; Σε παίρνουν τηλέφωνο και σε ρωτάνε αν θα παραβρεθείς στην πορεία διαμαρτυρίας που ετοιμάζεται αυτή την ώρα στα Ματογιάννια; Είναι γιατί η Ελένη Χατζίδου βγήκε σήμερα στο Happy Day και μας είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο! Ούτε αυτή, ούτε ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν είχε ξαναπάει στη Μύκονο, ήταν η πρώτη του φορά. Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά νομίζω ότι δεν θα ξαναπάμε. Δεν θέλει. Θες να έχεις τις προσωπικές σου στιγμές. Ε λοιπόν, το κατάλαβα ότι στη Μύκονο δεν μπορεί να γίνει αυτό», είπε η τραγουδίστρια, αφήνοντας άφωνο τον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, τον Ιούνιο η Ελένη και ο Άρης συνελήφθησαν από το Mykonos Live Tv, την ώρα που αντάλλασαν καυτά φιλιά στο beach restaurant Pasaji στον Ορνό. Το ζευγάρι  αποφάσισε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο και από ότι φαίνεται το σκυλομετάνιωσαν, γιατί ενώ φιλιόντουσαν σε δημόσιο χώρο, απόρησαν που οι φωτογράφοι δεν τους άφηναν σε ησυχία!

Αυτά είναι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ