aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕλεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός, αλλά πήρε χρήματα η Ομόνοια

Ελεύθερος στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός, αλλά πήρε χρήματα η Ομόνοια

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός εξέφρασε εδώ και καιρό πρόθεση αποχώρησης από την Ομόνοια μετά την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου. Οι πράσινοι μετέφεραν στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά και ζήτησαν να πάρουν τα χρήματα που δαπάνησαν για να τον αποκτήσουν από τον Μαλίν Βελγίου.

Η πλευρά του Κολοβού «ψάχτηκε» αρκετά στην ελλαδική αγορά για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ατρόμητου ποτέ δεν πήρε επίσημη μορφή με τον Παναθηναϊκό να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο απόκτησης του πρώην, πλέον, άσου της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο: Συμφώνησε με Παναθηναϊκό ο Κολοβός!

Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ομόνοιας, η οποία αξίωνε ένα ποσό λίγο πάνω από 100.000 ευρώ και έτσι η πλευρά του Κολοβού πλήρωσε την κυπριακή ομάδα για να πάρει την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή και να πάει ως ελεύθερος στην Παιανία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ