aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈλαμψε (ξανά) το νέο αστέρι της Ομόνοιας

Έλαμψε (ξανά) το νέο αστέρι της Ομόνοιας

Η απουσία ενός ακραίου επιθετικού με ικανότητα να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή και δυνατότητα στο ένας εναντίος ενός ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή στο περσινό ρόστερ της Ομόνοιας. Γι’ αυτό και η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων είχε στις προτεραιότητές της να ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσης με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν ηγετικό ρόλο στη νέα σεζόν.

Το «τριφύλλι» έβαλε το χέρι στην τσέπη για να φέρει στο «Ηλίας Πούλλος» τους Έζρα και Μποτεάκ, οι οποίοι κρίθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για να κάνουν τη διαφορά στη νέα Ομόνοια. Ο δεύτερος (Μποτεάκ) έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στο φιλικό με την Ανόρθωση, με τον Χένινγκ Μπεργκ να τον χρησιμοποιεί σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Ανόρθωση: Λευκή ισοπαλία με «πράσινα» χαμόγελα (pics)

Όσον αφορά τον Ισραηλινό, το δείγμα στα φιλικά προετοιμασίας είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό. Στην Πολωνία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ομόνοιας ο Έζρα αν και δεν ήταν εξ αρχής με την υπόλοιπη ομάδα ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Το βράδυ του Σαββάτου (10/8) συστήθηκε στους φίλους της Ομόνοιας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ. Ο 30χρονος εξτρέμ πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ήταν μόνιμα πηγή κινδύνου για την εστία της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ντεμπούτο για δύο, οι θέσεις των Ορτέγα – Μποτεάκ

Στα πηγαδάκια που στήθηκαν στο ΓΣΠ οι φίλοι της Ομόνοιας έλεγαν ότι πάνε χρόνια να δουν τόσο ποιοτικό ακραίο επιθετικό στην ομάδα τους και αν ο Έζρα συνεχίσει τις… ψηλές πτήσεις και με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θ’ αποτελέσει αναμφίβολα «βαρόμετρο» για την Ομόνοια.

Δείτε μερικές από τις προσπάθειες του Έζρα στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ