aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα φούτσαλ (αλλαγή ξένου)

Εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα φούτσαλ (αλλαγή ξένου)

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει την Ομόνοια/Αραράτ απέναντι στην ΑΕΚ στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα αρχίσει αύριο (05/01) και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Οι πράσινοι έκλεισαν εντυπωσιακά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το 2016, καθώς μετρούσαν επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με αυτό το νικηφόρο σερί, πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου συγκατοικούν Ανόρθωση και ΑΕΛ.

Η αυριανή αντίπαλος του «τριφυλλιού» βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει εννέα βαθμούς λιγότερους. Η ΑΕΚ έχει δείξει πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, καθώς είχε πολύ καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Ομόνοια/Αραράτ, κατά τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου, προχώρησε στην αντικατάσταση του Πορτογάλου, Ντιόγο Μπάστος, με τον 24χρονο Ουκρανό, Ντμίτρο Μιχαϊλένκο. Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η εγγραφή του.

Υπενθυμίζεται πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων στους εκτός έδρας αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ