aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈκτακτο: Κύπριος συνεργάτης του Τραμπ επενδύει στην Ομόνοια

Έκτακτο: Κύπριος συνεργάτης του Τραμπ επενδύει στην Ομόνοια

Ο Σταύρος Παπασταύρου, δεν είναι ο μόνος Κύπριος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αμερική, ο οποίος προτίθεται να επενδύσει στην Ομόνοια. Η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να σας αποκαλύψει πως άλλος ένας Κύπριος επιχειρηματίας, θα έλθει μέσα στις επόμενες μέρες για να ενδυναμώσει τις προσπάθειες του Παπασταύρου, αλλά και του νέου Δ.Σ. της Ομόνοιας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Ο επενδυτής στον οποίο αναφερόμαστε -και το όνομά του κρατείται προς το παρόν σαν επτασφράγιστο μυστικό-, έθεσε ως όρο να επενδύσει κι αυτός στο «τριφύλλι», μόνο σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί συμφωνία με τον Παπασταύρου, καθώς οι δύο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Δεν είναι μόνο αυτό, όμως. Και κρατηθείτε διότι αρκετοί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος συνεργάζεται με τον Πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ, σε μεγάλες επιχειρήσεις που διατηρεί ο τελευταίος ακόμη και μετά από την… μετακόμισή στον Λευκό Οίκο.

Μία από τις εταιρείες του Τραμπ, η «Trump Entertainment Resorts», έχει υπό την κατοχή της 18 γήπεδα γκολφ παγκοσμίως. Εξ ου και το γεγονός πως ο Τραμπ έχει πολλούς συνεργάτες ανά το παγκόσμιο. Ένας εκ των συνεργατών του, αποφάσισε να επενδύσει στην Ομόνοια, ωστόσο λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν εντός των επόμενων ωρών. Μάλιστα, η εταιρεία «Trump Entertainment Resorts», μέσω του Κύπριου συνεργάτη του Τραμπ, κάνει σκέψεις να αγοράσει γη στην Κύπρο για τη δημιουργία ενός resort με γήπεδα γκολ.

Σ.σ.: Όντως, μην πιστέψετε στα μάτια σας! Τι μέρα είναι σήμερα είπαμε; Πρωταπριλιά, και η ιστοσελίδα μας τήρησε το έθιμο με έναν… αλλιώτικο τρόπο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ