aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Εκστρατεία των οπαδών για απόκτηση του Έζρα»

«Εκστρατεία των οπαδών για απόκτηση του Έζρα»

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφορικά με το μέλλον του Χεν Έζρα. Ο Ισραηλινός εξτρέμ της Ομόνοιας αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ομάδες της γειτονικής χώρας. Μετά, λοιπόν, τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Τελ Αβίβ, οι οποίες σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας έχουν ψηλά στη μετεγγραφική τους λίστα τον 30χρονο εξτρέμ της Ομόνοιας και η Μακάμπι Νετάνια εμπλέκεται στο κόλπο διεκδίκησης του ταχύτατου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport5.co.il οι οπαδοί της ομάδας άρχισαν εκστρατεία για επιστροφή του Έζρα στην Μακάμπι Νετάνια, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2012 καταγράφοντας 79 συμμετοχές και 16 τέρματα.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για επαφή των συγκεκριμένων οπαδών με τον Έζρα και τονίζεται πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετακομίσει στην Μακάμπι Νετάνια. Την ίδια ώρα παρουσιάζονται και δηλώσεις παικτών της ομάδας, οι οποίοι επίσης θέλουν να δουν τον ακραίο επιθετικό της Ομόνοιας στην ομάδα τους. «Ο Έζρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και το κοινό τον αγαπάει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Ντάρμπισαϊαρ: «Είναι στο αίμα μου, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό»

Στην Ομόνοια περιμένουν να δουν κατά πόσο οι φήμες και τα δημοσιεύματα θα πάρουν επίσημη μορφή, καθώς δεν είναι κρυφό ότι ο Έζρα είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και μάλιστα ήδη ο Νεόφυτος Λάρκου κινείται για την απόκτηση αριστερού εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ