aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕκεί θα κυλήσει το νερό στ’ αυλάκι

Εκεί θα κυλήσει το νερό στ’ αυλάκι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από την Πορτογαλία θα τρέξει ο προγραμματισμός της Ομόνοιας. Ο τεχνικός της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, θα μεταβεί αύριο στην Ιβηρική Χερσόνησο (για τρίτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας) και για μια βδομάδα θα επιδιώξει θα «κλείσει» συμφωνία με ποδοσφαιριστές. Ήδη έγινε μια προεργασία, ήλθε σε επαφή με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους στο προηγούμενο ταξίδι του και αυτή τη φορά προσδοκία του είναι να επέλθει πλήρης συμφωνία και οι ποδοσφαιριστές να υπογράψουν προσύμφωνο συνεργασίας με την Ομόνοια.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να αξιοποιήσει την παρουσία του εκεί, για να παρακολουθήσει το αυριανό φιλικό της Εθνικής Κύπρου με την Πορτογαλία. Σαφώς και θα έχει το βλέμμα του κυρίως στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, αναμένεται να προέρχεται από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Είναι η πιο προσφιλής αγορά για τον Πάμπο Χριστοδούλου. Με τις διασυνδέσεις που έχει, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου.

Οι όποιες εξελίξεις στον προγραμματισμό και ιδιαίτερα στο κεφάλαιο προσθήκες, θα τρέξουν την ερχόμενη βδομάδα. Αναμένονται μαζεμένες ανακοινώσεις αφού στόχος του προπονητή της Ομόνοιας είναι όπως, μέχρι τα μέσα Ιουνίου ολοκληρωθούν οι πλείστες μετεγγραφές. Εάν θα προκύψει κάτι μέσα στο προσεχές τριήμερο θα αφορά στην περίπτωση του Τζαϊλσον Αραούχο, ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με την Ομόνοια και αναμένεται για τις υπογραφές.

Το ρόστερ δεν θα κλείσει με την έναρξη της προετοιμασίας, τέλος του μήνα. Ο Χριστοδούλου θα θελήσει να αναζητήσει κάποιες καλές περιπτώσεις στην πορεία αφού όπως ο ίδιος ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όσο περνά ο καιρός και οι ποδοσφαιριστές δεν καταλήγουν σε κάποια ομάδα, ρίχνουν και τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Επίσης, ο 49χρονος προπονητής έδειξε στην παρουσία του στην ΑΕΛ ότι, δεν διστάζει ένα ένας ποδοσφαιριστής δεν τον ικανοποιήσει στην περίοδο της προετοιμασίας, να του δείξει την πόρτα της εξόδου και να αναζητήσει άλλη επιλογή. Ίσως αυτό το σκηνικό να παρουσιαστεί και τώρα, στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ