aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕκεί όπου επικεντρώνεται ο Πάμπος…

Εκεί όπου επικεντρώνεται ο Πάμπος…

Συμπεράσματα για την ετοιμότητα των Μπόρχα Εκίθα και Τζόναθαν Μπεντέκε κατά κύριο λόγο, αλλά και για την πρόοδο κάποιων νεαρών είχε την ευκαιρία να εξαγάγει ο Πάμπος Χριστοδούλου μέσω του φιλικού της Ομόνοιας με τον Χαλκάνορα.

Το βλέμμα του, πλέον, επικεντρώθηκε στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που είχαν υποχρεώσεις χθες και θα ακολουθήσουν κι άλλες την Τρίτη. Οι αγώνες των εθνικών ομάδων δεν αφήνουν αδιάφορο των Κύπριο τεχνικό, γνωρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του προσθέτουν εμπειρίες. Την ίδια ώρα τούς αναμένει να επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» υγιείς.

Ακόμη, με την επάνοδο στις προπονήσεις, αύριο, αφού το Σαββατοκύριακο παραχωρήθηκε ρεπό, θα συνεχιστεί η προσπάθεια διόρθωσης των λαθών που παρατηρήθηκαν στα πρώτα ματς πρωταθλήματος. Με την επανένταξη και των διεθνών στις προπονήσεις (την Πέμπτη θα είναι όλοι) θα μπορέσει ο Χριστοδούλου να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ