aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕίναι πολλά, πάρα πολλά τα γκολ

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα γκολ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καλή η νίκη και η αντίδραση της ομάδας όταν βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και στο τέλος έκανε την ολική ανατροπή. Ωστόσο, τα 22 γκολ παθητικό σε 16 αγώνες πρωταθλήματος είναι πολλά, πάρα πολλά. Η Ομόνοια δέχεται με μεγάλη ευκολία γκολ, είτε από ατομικό λάθος είτε γενικότερα λόγω κακής αμυντικής συμπεριφοράς.

Την Τετάρτη στην πρώτη φάση του αντιπάλου βρέθηκε πίσω στο σκορ από στατική φάση και το ίδιο έγινε και στο δεύτερο γκολ της Δόξας, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο δεν απείλησε σε άλλη περίπτωση. Παρά τις υποσχέσεις για βελτίωση, η Ομόνοια συνεχίζει να «πονά» έντονα στην άμυνα.

Η προσθήκη κεντρικού αμυντικού φαντάζει αναγκαία, ενώ θα πρέπει οι πράσινοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στις προπονήσεις στον συγκεκριμένα τομέα, βγάζοντας καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Πάλι καλά που η ομάδα σκοράρει, αλλιώς το πρόβλημα, βαθμολογικά, θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Το «τριφύλλι» διαθέτει με διαφορά τη χειρότερη αμυντική γραμμή των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, ενώ δέχθηκε και τα περισσότερα γκολ από ομάδες που είναι εκτός εξάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ