aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕίναι φανερό σε πιο σημείο νοσεί η Ομόνοια

Είναι φανερό σε πιο σημείο νοσεί η Ομόνοια

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τα 15 γκολ που έχει σημειώσει η Ομόνοια μέχρι τη 15η αγωνιστική δεν είναι καθόλου τιμητική επίδοση για την ομάδα. Οι πράσινοι έχουν σημειώσει μόλις ένα περισσότερο από την Πάφο, δύο από την Ένωση και τον Ερμή και τρία από την Αλκή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Λάρκου και το σκάουτινγκ για μετεγγραφές

Δηλαδή διαθέτει μίαν από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές στο φετινό πρωτάθλημα. Πριν ακόμη φτάσουμε στα μισά του πρωταθλήματος δύο ομάδες έχουν σημειώσει υπερδιπλάσια τέρματα. Ο Απόλλωνας είναι στα 36 χωρίς να υπολογίζεται το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, και ο ΑΠΟΕΛ στα 33.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ακόμη μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας

Είναι φανερό πως η μεσοεπιοθετική γραμμή του «τριφυλλιού» νοσεί και γι’ αυτό ο Γιάννης Αναστασίου στη μετεγγραφική περίοδο που διανύουμε έχει δώσει βάρος σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν, αλλά και να βοηθήσουν στο σκοράρισμα.

Πέρσι η Ομόνοια τη 15η αγωνιστική είχε πετύχει 22 γκολ, ενώ τις προηγούμενες τέσσερις περιόδους είχε πετύχει 30 (2016-17), 26 (2015-16), 19 (2014-15) και 31 γκολ (2013-14). Δείγμα του πόσο πολύ ασφυκτιά φέτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ