aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Είναι απίστευτο να παίζει η Ομόνοια... έχω συνηθίσει αλλιώς εδώ»

«Είναι απίστευτο να παίζει η Ομόνοια… έχω συνηθίσει αλλιώς εδώ»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια (0-0), ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια για τη διάθεση όλων των ποδοσφαιριστών. Ανοικτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Είχαμε σε καλή μέρα τον Βεσελόφσκι. Δείξαμε διάθεση, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε περισσότερες απαιτήσεις και βρήκαμε τα μαρκαρίσματα μας. Σίγουρα θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες από αυτό που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά στον λιγοστό κόσμο που ήρθε στο ΓΣΠ. Είναι απίστευτο να παίζει η Ομόνοια και να έχει τόσο λίγο κόσμο στις κερκίδες, έχω συνηθίσει αλλιώς εδώ».

Και πρόσθεσε: «Το να έρχεται στο ΓΣΠ και να δείχνεις θράσος, να δημιουργείς ευκαιρίες, κρατάμε τα θετικά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά. Δεν είναι εύκολο στο ΓΣΠ να έχεις απαιτήσεις απέναντι στην Ομόνοια. Μπορεί να μην είναι η Ομόνοια που συνηθίσαμε, όμως ο σεβασμός παραμένει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ