aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕίναι αδικημένος ο Σίλβα Κλέιτον;

Είναι αδικημένος ο Σίλβα Κλέιτον;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Οι προσδοκίες, το καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον από την Ομόνοια ήταν πολύ μεγάλες. Το βιογραφικό και η ποιότητα του Βραζιλιάνου μέσου γέμισαν αισιοδοξία τους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαθιστούσε επάξια το κενό του Νούνο Ασίς.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της, όμως ο Κλέιτον δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Οι αριθμοί του δεν είναι κακοί. Τα 7 γκολ και οι 7 ασίστ σαφώς δεν είναι ένας κακός απολογισμός, αλλά η μέτρια ως κακή παρουσία του σε αρκετά παιχνίδια σκόρπισε απογοήτευση, αφού δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο μπορούσε.

Μάλιστα, επικρατεί η άποψη στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας ότι ο Κλέιτον αδικεί τον εαυτό του, αφού εάν ήταν πιο σταθερός στην απόδοσή του μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συνεισφορά. Η εικόνα που παρουσιάζει ο Βραζιλιάνος (και όχι μόνο) αντικατοπτρίζει την όλη παρουσία της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ