aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Είμαστε η Ομόνοια και είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας»

«Είμαστε η Ομόνοια και είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας»

Πρώτος αγώνας Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας και η Ομόνοια είχε για ακόμα μια φορά  δυνατή παρουσία με τους αθλητές της νέους και παλιούς να ανεβαίνουν σε αρκετά βάθρα  στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ομόνοια θα είναι δυνατή και στην ορεινή ποδηλασία φέτος .

Αναλυτικά:

1η θέση στους Μάστερ 2 για τον Μιχάλη Παντελή με πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη προσπάθεια αλλά σχετικά εύκολη επικράτηση .

2η θέση στους εφήβους για τον πρωταθλητή της Ομόνοιας στα αγωνίσματα δρόμου, Κωνσταντίνο Παυλίδη που επέστρεψε σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας μετά από σχεδόν δύο χρόνια έχοντας εξαιρετική παρουσία .

3η θέση στις νεανίδες για την πρωταθλήτρια της Ομόνοιας στα αγωνίσματα δρόμου Ελένη Κουκουμά,  έχοντας πολύ καλή εμφάνιση, παρά την αποχή της από τα αγωνίσματα ορεινής ποδηλασίας την περασμένη χρονιά.

2η θέση στους πανπαίδες για τον Παναγιώτη Νικηφόρου με εξαιρετική παρουσία στην πρώτη του επίσημη διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας μετά την ένταξη του στην αγωνιστική ομάδα από την ακαδημία της Ομόνοιας.

4η θέση στους πανπαίδες και ωραία προσπάθεια για τον Χρύσανθο Παντελή, αθλητής που πολύ σύντομα θα μας χαρίσει αρκετά βάθρα.

«Είμαστε η Ομόνοια και είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας και την προσπάθεια τους  σε κάθε αγώνα, μπράβο σε όλους τους αθλητές μας που αγωνιστήκαν στον σημερινό αγώνα για την προσπάθεια τους», τονίζεται.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99671512.

Ο ποδηλατική Ομόνοια ξεκινάει νέα τμήματα εκμάθησης, άθλησης και κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά άνω των 6 ετών στο Πάρκο Αθαλάσσας. Τρία μαθήματα/προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο). Εγκεκριμένοι εκπαιδευτές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI. Δώσε την ευκαιρία στο παιδί σου να μάθει από τους καλύτερους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ