aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε με πλήρη συνδυασμό 15 ατόμων»

«Είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε με πλήρη συνδυασμό 15 ατόμων»

Ο Γιάννος Τραν, εκπρόσωπος Τύπου του «Εμπρός Ομόνοια», μίλησε στον Super SportFM και εξέφρασε την πρόθεση του συνδυασμού να κατέβει με 15 άτομα στις εκλογές.

Ο ίδιος τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι το καλό της Ομόνοιας και πως αν δημιουργηθεί ένας συνδυασμός με κράμα νέων και παλιών θα είναι ότι καλύτερο για τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις του: «Μπορούμε να παραδεχθούμε, χωρίς να θέλουμε να ανακοινώσουμε ονόματα ή οτιδήποτε άλλο, ότι ναι είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε με ένα συνδυασμό πλήρης 15 ατόμων. Απλά για να ξέρει ο κόσμος, το προφίλ αυτού του συνδυασμού είναι η νέα γενιά.

Άτομα τα οποία έχουν πλέον ενηλικιωθεί τόσο προσωπικά, αλλά και τόσο σε βασικούς τομείς που χρειάζεται ένα συμβούλιο μας ομάδας τέτοιου βεληνεκές να έχουν τη γνώστη. Ωστόσο κύριο μας μέλημα δεν είναι να κατέλθουμε και να πάρουμε κάποιες θέσεις αλλά να συγκροτηθεί ένα συμβούλιο, το οποίο θα ακολουθήσει πιστά αυτό που προτείνουμε σαν πλάνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ