aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Είμαστε αρκετά ενοχλημένοι...»

«Είμαστε αρκετά ενοχλημένοι…»

Αρκετά ενοχλημένοι είναι στην Ομόνοια από τη σημερινή εμφάνιση και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά: «Καταρχήν να συγχαρούμε το ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του. Αν θέλουμε να χρυσώσουμε το χάπι μπορούμε να πούμε πως η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος, είχε δοκάρι, όμως δεν θα το κάνουμε αυτό. Αν θέλουμε να έχουμε τον πήχη ψηλά δεν πρέπει να μας ικανοποιούν τέτοιες εμφανίσεις.

Δεν θα πω κάτι περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, είναι ο μεγάλος νικητής του αγώνα, και να είναι βέβαιοι πως κανένα δεν ικανοποιεί να βλέπει την ομάδα να μην αποδίδει όπως της αρμόζει και έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για το παιχνίδι, σας έδωσε ένα ευρύτερο πλαίσιο για το πώς είδαμε το παιχνίδι. Τα πράγματα για την έξοδο μας στην Ευρώπη είναι δύσκολα, την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ