aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Είμαστε αισιόδοξοι για τον επαναληπτικό»

«Είμαστε αισιόδοξοι για τον επαναληπτικό»

Μετά την ήττα της Ομόνοιας με 1-0 από την Μπεϊτάρ στο Ισραήλ ο τεχνικός της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Παίξαμε σε εχθρική ατμόσφαιρα και πολύ κακό γήπεδο, χωρίς να είναι δικαιολογία. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είχαν και οι δυο ομάδες φάσεις αλλά είχαμε τις πιο κλασσικές. Τα δυο δοκάρια και η ευκαιρία του Αγκάγιεφ», είπε αρχικά.

Το αποτέλεσμα: «Το 1-0 δεν μας ικανοποιεί αλλά έχουμε και τον επαναληπτικό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν το βοήθησε. Δεν είναι δικαιολογία το λέω ξανά. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες άλλωστε το δεδομένο με το γήπεδο ίσχυε και για τις δύο ομάδες όχι μόνο τη δική μας. Δεν έκανα δυο αλλαγές, γιατί δεν θεώρησα πως θα βελτίωνε την εικόνα, η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Πήρα ότι απόφαση θεώρησα ότι ήταν καλή για την ομάδα για να διαχειριστούμε το ματς. Αυτή τη στιγμή έχουμε παίκτες που ήρθαν από τη πρώτη μέρα στην ομάδα και άλλοι που ήρθαν πιο μετά και είναι πίσω».

Για τον αντίπαλο: «Δεν μας εξέπληξε η Μπεϊτάρ, περιμέναμε δύσκολο ματς και πήραμε δύσκολο ματς αφού παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δύσκολο είναι και τη Πέμπτη για τη Μπεϊτάρ και ελπίζω να καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα εναντίον μας δεδομένα. Το ΓΣΠ είναι δύσκολο για τους φιλοξενούμενους και η ατμόσφαιρα καυτή».

Για τους ποδοσφαιριστές: «Υπήρχαν αρκετοί καλοί παίκτες στη Μπεϊτάρ. Προτιμώ όμως να εστιάσω στη δική μου ομάδα. Ήξερα πως είναι δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα πολύ πιο δύσκολο από τη Μπάναντς. Είδα όμως και πρόοδο, είμαστε ακόμα στη προετοιμασία και ακόμα κτίζουμε φυσική κατάσταση. Είδα πρόοδο, είδα και 2-3 παίκτες πιο πίσω, δεν ήταν στο 100% ετοιμότητας».

Η αισιοδοξία για τον επαναληπτικό: «Είπα στους παίκτες πως ναι είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε και επαναληπτικό. Η πρόκριση δεν τελείωσε ακόμα. Είμαστε αισιόδοξοι για τον επαναληπτικό, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με δυνατές ομάδες μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε».

Ο ρόλος του κόσμου: «Αν νομίζετε πως η ατμόσφαιρα ήταν καυτή απόψε ελάτε Λευκωσία. Ο κόσμος της Ομόνοιας λατρεύει την ομάδα και είναι ιδιαίτερα παθιασμένος. Θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος μας την επόμενη Πέμπτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ