aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Είμαι νικητής, καθαρίζω τα πάντα!»

«Είμαι νικητής, καθαρίζω τα πάντα!»

Η αποφασιστικότητα και η σιγουριά που εξέπεμψε στις δηλώσεις του στο «Omonoia Premium» ο Γουίλιαμ Σοάρες, δεν είναι σύνηθες και κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν τόλμησε να το κάνει. «Είμαι νικητής και ήλθα να μιλήσω», είπε με έμφαση ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.

Αναφερόμενος στη θέση που αγωνίζεται, τόνισε: «Είμαι κλασικός κεντρικός αμυντικός. Δεν είμαι εύκολος αντίπαλος, δεν αστειεύομαι στο γήπεδο. Είμαι εκεί για να καθαρίζω τα πάντα». Ο Σοάρες έδειξε στα φιλικά παιχνίδια πως είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ικανός να κάνει τη διαφορά.

«Είμαι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής και το βρίσκω πρόκληση», είπε σε επισήμανση για την πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει στην ομάδα. «Το σωματείο με έχει εμπιστευθεί και θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ομόνοια και για τον κόσμο της», πρόσθεσε: «Όταν οι οπαδοί είναι ευχαριστημένοι, τότε είμαστε και εμείς. Μπορούν να βασιστούν πάνω μου για τα καλύτερα».

Για την απόφασή του να έλθει στην Ομόνοια, είπε: «Ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα. Ήξεραν πόσο πολύ ήθελα να έλθω στην Ομόνοια. Όλοι μου είπαν για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, πως είναι μεγάλο και φιλόξενο σωματείο, με πολύ καλούς οπαδούς. Γι’ αυτό αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος αυτής της οικογένειας. Εύχομαι σε όλους μας τα καλύτερα για τη νέα σεζόν».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Η Ομόνοια είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχω φίλους που αγωνίστηκαν στην Ομόνοια πιο παλιά, ενώ είχα προσφορές κι από άλλες κυπριακές ομάδες στο παρελθόν».

Και κατέληξε: «Κάθε απόφαση στη ζωή είναι σημαντική. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να έλθω στην Ομόνοια, με διαφορετικό κόσμο, γλώσσα, κουλτούρα και ποδοσφαιρικό στιλ. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βγούμε νικητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ