aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕιδοποιήθηκε ο μάνατζερ του Άλεξ Σοάρες

Ειδοποιήθηκε ο μάνατζερ του Άλεξ Σοάρες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ως γνωστόν θα αποτελέσει παρελθόν από την Ομόνοια και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι: Tι γίνεται με τους άλλους δύο Πορτογάλους, Άλεξ Σοάρες και Ραφαέλ Λόπες; Οι πληροφορίες μας φέρουν τον τεχνικό διευθυντή να επιθυμεί παραμονή του Σοάρες στην ομάδα και ήδη ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του.

Η παρουσία του 27χρονου μέσου στην περσινή περίοδο, πριν την απόφαση του Πέτεφ να τον θέσει εκτός ομάδας, κρίθηκε από τον Γκόμεθ πολύ καλή. Θεωρεί πως, είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει την Ομόνοια στη νέα προσπάθεια. Τώρα, όσον αφορά στον συμπατριώτη του Σοάρες, τον Ραφαέλ Λόπες, η διατήρησή του στο ρόστερ «παίζεται» κι ας διατηρεί συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή στο θέμα προπονητή… και τώρα τρέχει

Αυτή θα κριθεί από τις επιλογές που θα έχει ενώπιον του ο τεχνικός διευθυντής για την επιθετική γραμμή. Εάν βρει κάτι καλύτερο τότε θα δείξει την έξοδο στον Πορτογάλο, την ώρα που ήδη ανακοινώθηκε και ο 18χρονος Άγγλος Τζόρταν Γκρίνιτζ.

Διαβάστε επίσης: Πετρίδης και Ομονοιάτες όλο χαμόγελα σε γνωστό καφέ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ