aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έγραψε» ο Κάντηλος για πρόσληψη Λάρκου και… μίζες

«Έγραψε» ο Κάντηλος για πρόσληψη Λάρκου και… μίζες

Υπέρ της πρόσληψης του Νεόφυτου Λάρκου στο πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας τάχθηκε ξεκάθαρα ο Ανδρέας Κάντηλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού είπε κάποια πράγματα, όπως συνηθίζει, έξω από τα… δόντια: «Συμφωνώ με την πρόσληψη του Λάρκου στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι της μίζας. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, χειρότερα δεν θα πάμε.

Πέρσι και πρόπερσι δεν είχαμε τη δυνατότητα τη χρηματική. Φέτος είναι κάπως διαφορετικά τα δεδομένα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα διεκδικήσουμε την Ευρώπη», ήταν η ατάκα του Ανδρέα Κάντηλου, ο οποίος επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Γιάννη Ανστασίου υπογραμμίζοντας, όμως, ότι θα τον κρίνει του χρόνου όταν και θα «κτίσει» ο ίδιος της Ομόνοιας.

Δείτε εδώ την απάντηση του Κάντηλου και τι είπε για τον Κολοβό και τον φόβο μήπως η περίπτωση του εξελιχθεί παρόμοια με αυτή του Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ