aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈγινε το αναμενόμενο με την Ομόνοια και τον Ατζαγκούν!

Έγινε το αναμενόμενο με την Ομόνοια και τον Ατζαγκούν!

Η Ομόνοια έκανε το αναμενόμενο. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν, λίγες ώρες μετά την κάθοδο του Νιγηριαού μέσου στην Κύπρο. Ο 25χρονος άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από την Κορτράικ.

Διαβάστε επίσης: Γι’ αυτό ο Γιάννης θέλει… Ατζαγκούν

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αποτελούσε διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά το θέμα «κόλλησε», λόγω του συμβολαίου που διατηρεί ο παίκτης με τη βελγική ομάδα. Μετά τους Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό, ο Ατζαγκούν αποτελεί την τρίτη χειμερινή μετεγγραφή της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή δεδομένων και δανεικός ο Ατζαγκούν στην Ομόνοια;

Αναλυτικά: «H Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Abdul Ajagun, με τη μορφή δανεισμού από την Βελγική KV Kortrijk. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 στην KV Kortrijk, ενώ προηγουμένως έπαιξε για μια σεζόν (2016-17) στην Ολλανδική Roda JC. Φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε ένα κύπελλο και είχε συμμετοχή στους ομίλους του Europa League. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νιγηρίας, ενώ το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο African Youth Championship».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ