aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έγιναν λάθη από τη διαιτησία που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα...»

«Έγιναν λάθη από τη διαιτησία που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας στην Primetel, είπε αρκετά που αφορούν στον τρόπο με τον οποί ήλθε η ήττα από τον Εθνικό Άχνας και αλήθειες σχετικά με τη διαχείριση του αγώνα, έπειτα από τα χθεσινά ευνοϊκά αποτελέσματα.

«Ήταν αναμφίβολα μία ψυχρολουσία. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να ανεβούμε στην 1η θέση, αλλά δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Σηκώνει πολύ συζήτηση ο αγώνας. Φτιάξαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε τη ψυχραιμία να τελειώσουμε μια από αυτές. Μας έλειπε η ψυχραιμία για να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Μπροστά μας έχουμε τη διαχείριση και την επόμενη μέρα, η Ομόνοια πρέπει να βγει πιο δυνατή από αυτό, να δούμε τα λάθη μας να βελτιωθούμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί διότι έχουμε δυνατότητες και μπορούμε. Να μάθουμε μέσα από αυτά που είπε ο προπονητής. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας, τα λάθη μας και σαν ομονοιάτικη οικογένεια να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο Δημητρίου.

Για τη διαιτησία και τα πολλά λάθη του Φελλά, είπε: «Διαπιστώθηκε αυτό που λέγατε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έγιναν αρκετά λάθη που επηρέασαν -κατά την άποψή μας- την εξέλιξη του αγώνα. Θα συνεχίσουμε τη διαδικασία ανάπτυξης. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έχει και ήττες μέσα. Αν μία μέρα δεν διαχειριστείς σωστά ένα παιχνίδι, αυτά είναι που συμβαίνουν. Αυτό φάνηκε απ’ το ξεκίνημα του αγώνα. Το σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε από χθες. Η σκέψη ότι ήρθαν ευνοϊκά αποτελέσματα χθες, ίσως δεν βοήθησε κανέναν. Οι δηλώσεις του προπονητή της Άχνας ίσως κρύβουν κάποια αλήθεια σχετικά με την πίεση που είχαν οι παίκτες μας για κερδίσουν και να ανέβουν στην κορυφή».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τζόρντι Γκόμεθ, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο: «Χρειάζεται μία-δύο μέρες για να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα του Τζόρντι και να γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό του. Ευχαριστούμε τον κόσμο περίπου 8.000 που ήρθε μέσα στην παγωνιά για να υποστηρίξει την ομάδα, σχεδόν στους μηδέν βαθμούς κελσίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ