aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈφτυσε αντίπαλο ο πρώην Ομονοιάτης Ραμίρες και το πλήρωσε (πολύ) ακριβά!

Έφτυσε αντίπαλο ο πρώην Ομονοιάτης Ραμίρες και το πλήρωσε (πολύ) ακριβά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Βαριά «καμπάνα» από τον Αθλητικό Δικαστή στην Κόστα Ρίκα επιβλήθηκε στον Νταβίντ Ραμίρες, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαμπρίσα ως δανεικός από την Ομόνοια. Ο 26χρονος επιθετικός τιμωρήθηκε με επτά αγωνιστικές (!) και πρόστιμο 300.000 κολόν (περίπου 500 ευρώ) γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Αλαχουελένσε (2-5) έφτυσε προς το μέρος του αντίπαλου παίκτη Ζούνιορ Ντίαζ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για «κοκορομαχίες» με αντίπαλο και κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο προέβη σε αυτή την πράξη αλλά δεν είχε γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή. Η τιμωρία ήρθε μέσω ανάλυσης βίντεο. Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα όχι μόνο για τον Ραμίρες αλλά και για τη Σαμπρίσα που χάνει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της (5 γκολ σε 6 ματς) για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Tα έκαναν όλοι μαντάρα. Παίκτες, διαιτητές, ΓΣΠ, Αστυνομία!

Ο Ραμίρες πάντως, παρουσιάζεται ενοχλημένος από τη βαριά τιμωρία και θεωρεί ότι από πίσω υπάρχει φθόνος ή ζήλια. «Άλλες ομάδες που κάνουν χειρότερα, και με κακή πρόθεση. Δεν χρειάζεται να πω ονόματα, όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με βλάψουν. Γιατί; Πιστεύω οφείλεται σε φθόνο ή ζήλια. Στο τέλος είναι έτσι τα πράγματα. Αποβλήθηκα για επτά παιχνίδια και άλλοι όχι», ανέφερε στην ιστοσελίδα «AMPrensa.com».

Δείτε το στιγμιότυπο…


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ