aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈφτασε στο Remes η Ομόνοια

Έφτασε στο Remes η Ομόνοια

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας έφτασε λίγο πριν από τις 11 το πρωί (ώρα Κύπρου) η αποστολή της Ομόνοιας, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες 15 περίπου ημέρες, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Remes», θα είναι η βάση των «πρασίνων» για τις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς εκεί θα χτιστεί η νέα Ομόνοια. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.

Κατά την παραμονή της εκεί, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Στις 22 Ιουλίου (18:00) θα αντιμετωπίσει τη Σίγμα Όλομοουτς, στις 24 Ιουλίου (18:00) τη Χάποελ Τελ Αβίν, στις 27 Ιουλίου τη Λεχ Πόζναν (18:00) και στις 31 Ιουλίου (16:00) τη Ζεγκλέμπιε Λούμπιν. Όλα τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο «Remes».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Πιτ Φελτχούιζεν, Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μαμαντού Καντέ, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Φραγκέσκου, Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Νικάντρο Μπρέβελντ, Σωτήρης Φιάκας, Μπλάτι Τουρέ, Κανού, Στεφάν Αζίζ, Δημήτρης Χριστοφή, Λεάντρο Γκονζάλες, Σάκης Κύπρου, Ματ Νταρμπισάιαρ, Ράφαελ Λόπες, Ανδρέας Κατσαντώνης.

Όσον αφορά τον Ζαΐλσον Αραούζο, η διοίκηση της Ομόνοιας του έδωσε άδεια προκειμένου να ταξιδέψει στη Βραζιλία μαζί με τον μάνατζερ του, ούτως ώστε να ολοκληρώσει κάποια διαδικαστικά που απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και μετά θα ταξιδέψει στην Οπαλένιτσα, για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ