aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕυσταθίου: «Ο μηχανισμός που χάνει κρατικές εκλογές, κέρδισε στην Ομόνοια»

Ευσταθίου: «Ο μηχανισμός που χάνει κρατικές εκλογές, κέρδισε στην Ομόνοια»

Ο γενικός συντονιστής της Θύρας 9, Αδάμος Ευσταθίου μίλησε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με κύριο θέμα συζήτησης τα παραλειπόμενα της Γενικής Συνέλευσης της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Συμφώνησε με Καμπανελλά για τη θέση του γενικού διευθυντή

Για την επόμενη μέρα στα διοικητικά: «Ο συνδυασμός αποτελεί ήδη παρελθόν, ήταν μια συνεργασία απλά για να προτείνει την άλλη λύση και τον δρόμο τον σωστό. Γνωρίζαμε εκ των πρότερων ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και δεν είχαμε ως στόχο να κερδίσουμε τις εκλογές, αφού είχαμε εναντίων μας ένα επενδύτη με εκατομμύρια. Νιώθαμε ήδη νικητές γιατί τους αναγκάσαμε να πουν κάποιες αλήθειες που δεν έλεγαν. Καταφέραμε σε ένα κλίμα πολύ περίεργο να πάρουμε το 40% και αυτό θεωρείτε μεγάλη νίκη για εμάς».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O πόθος για «Μιχαλάκη» και ο νέος τεχνικός διευθυντής

Για την επόμενη μέρα της Θύρας 9: «Ήμασταν ξεκάθαροι, δεν έχουμε εκλέξει ένα συμβούλιο για 2 χρόνια, έχουμε εκλέξει κάποιους που δεσμεύουν την Ομόνοια για 15 χρόνια… Διαφωνούμε με την φιλοσοφία της συμφωνίας γιατί αλλάζουν κάποια σοβαρά πράγματα στο σωματείο, ουσιαστικά αλλάζουν ο χαρακτήρας και τα πιστεύω ομάδας μας. Θα κηρύξουμε γενική συνέλευση και θα πάμε χωρίς γραμμή για να παρθεί η απόφαση από τα μέλη. Δεν πρέπει να γίνει από τώρα για να μην παρθούν αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Το μυαλό του κόσμου πρέπει να καθαρίσει για να μπορέσει να αποφασίσει τι είναι το σωστό και τι όχι».

Για το αν μπορούν να συνεργαστούν με το συνδυασμού Λώρη Κυριάκου: «Να συναντηθούμε γιατί; Εκ των υστέρων το να χρησιμοποιούν κάποιοι την φράση “ομόνοια στην Ομόνοια” δεν ισχύει, όταν ισχύουν αυτά πρέπει να τα δείχνουν με τις πράξεις τους και όχι μόνο με τα λόγια. Όταν εμείς λέγαμε ότι πρέπει να αλλάξει το μοντέλο και έπρεπε να γίνουν κάποιες σωστές διαδικασίες αυτοί δεν ήθελαν. Όλα έγιναν με τις λάθος διαδικασίες επειδή δεν είναι η άποψη τους να αλλάξει απλός το μοντέλο της Ομόνοιας, η άποψη τους είναι ότι πρέπει να πάμε με ένα και μόνο επενδύτη, γι αυτό και αγνοούν είτε εμάς είτε άλλους επενδυτές για πολυμετοχικότητα».

Για την ένταση προς το πρόσωπο του Λώρη Κυριακού: «Υπήρξε μια ένταση μετά τα αποτελέσματα… αλλά τίποτα το σοβαρό, εμείς προστατέψαμε τον κύριο Λώρη και άτομα του συνδυασμού μας μπήκαν μπροστά. Καταδικάζω τους προπηλακισμούς και το έδειξα χθες με την στάση μου, αλλά δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον κόσμο στο πως αντιδρά γιατί ο χαρακτήρας του σωματείου και της ομάδας μας αλλάζει, είμαστε όλοι υπόλογοι των πράξεων μας. Σεβαστή θα είναι η ετυμηγορία του κόσμου, όταν θα τον ρωτήσουμε μέσα από τις σωστές διαδικασίες όχι βάζοντας του το πιστόλι στο κρόταφο. Επίσης, σεβαστό θα είναι όταν στις Γενικές Συνελεύσεις δεν κινείται ένας μηχανισμός ο οποίος έχει να κερδίσει εκλογές του κράτους εδώ και πολλά χρόνια και απλά έρχεται και κερδίζει τις εκλογές της Ομόνοιας».

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από την θύρα 9 σε τυχόν στήριξη του συνδυασμού του Λώρη Κυριάκου: «Πρέπει να γίνει διεργασία στην ίδια την Θύρα 9, εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη αλλά δεν θέλω να την πω αυτή την στιγμή, γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι λάθος να πω την άποψη μου, έχω πάρει την απόφαση μου εδώ και μέρες βλέποντας το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες της ομάδες μου. Δεν θέλω να αναφερθώ γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ