aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕυκαιρία για νέα συμπεράσματα…

Ευκαιρία για νέα συμπεράσματα…

Τρίτο φιλικό σήμερα για την Ομόνοια στην Πολωνία. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα αναμετρηθεί αυτή τη φορά με τη δεύτερη ομάδα της Λεχ Πόζναν ( που θα έχει στη διάθεσή της και ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής από την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται απόψε για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Ρέμες» και θα αρχίσει στις 19:00.

Σε Live Streaming το Ομόνοια – Λεχ Πόζναν II (ανακοίνωση)

Ο τεχνικός των πρασίνων θα έχει την ευκαιρία να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα, μετά τα φιλικά ματς με τις Σίγμα Όλομουτς (0-2) και Χάποελ Τελ Αβίβ (1-0). Αναμένεται ότι θα πάρουν έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές που στα προηγούμενα δύο φιλικά ήταν εκτός, ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται ο Κύπρου που τραυματίστηκε στο προηγούμενο φιλικό με την ομάδα του Τελ Αβίβ.

Οι προπονήσεις στο «Ρέμες» καθημερινά είναι διπλές και δυνατές. Η τεχνική ηγεσία δίνει τεράστια έμφαση στη φυσική κατάσταση, με τις πρωινές να επικεντρώνονται σε αυτό τον τομέα. Στις απογευματινές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ με μπάλα και τακτική, ακολουθώντας τα «θέλω» του προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ