aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕυχάριστα αγγλικά μαντάτα!

Ευχάριστα αγγλικά μαντάτα!

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στην αποστολή ο Ματ Ντέρμπισαϊαρ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριος Δημητρίου, λόγω κάκωσης στο χέρι. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Θύρα 9: «Να μην νικήσει η μιζέρια»

Η αποστολή της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 17:30, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Πιτ Φελτχούιζεν (τ), Αντρέα Χριστοδούλου (τ), Αλέξανδρο Αντωνίου (τ), Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Ζαΐλσον Αραούζο, Φαμπρίσιο Ντορνέγια, Φάνο Κατελάρη, Ανδρέα Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Χέντβιχες Μαδούρο, Νικάντρο Μπρέεφελντ, Ρουμπενίλσον Κανού, Ζαρκίνιο Αντόνια, Δημήτρη Χριστοφή, Λεάντρο Γκονσάλες, Στεφάν Αζίζ, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ανδρέα Κατσαντώνη, Ράφα Λόπες, Ματ Νταρμπισάιαρ, Ανδρέα Παναγιώτου.

Παρέμβαση Νούνο Ασίς για Ομόνοια (pic)

Οι ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να αντιδράσουν από το ηχηρό χαστούκι της περασμένης αγωνιστικής, τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, ο Απόλλων είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όμως η Ομόνοια καλείται να αντιδράσει ως μεγάλη ομάδα. Να δείξει ότι έχει τις δυνατότητες, τον χαρακτήρα και τις λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα.

Οι πράσινοι θα έχουν στον πάγκο τους τον Άκη Ιωακείμ, προπονητή που είναι για χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος», γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και προετοιμάζει την ομάδα με στόχο να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι. Η παρουσία του ως πρώτος προπονητής και η κάκιστη εικόνα της ομάδας με την ΑΕΚ δημιουργούν ερωτηματικά για αρκετές θέσεις στο αρχικό σχήμα.

H «αινιγματική» κίνηση του Σούστερ

Επίσης, η ετοιμότητα του Ντέρμπισαϊρ θα καθορίσει και το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θα απουσιάσει ο Γουίλιαμ Σοάρες λόγω καρτών. Αντιθέτως, διαθέσιμοι είναι οι Κανού και Κατελάρης, που λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμειναν εκτός αποστολής από το ματς στο «ΑΕΚ Αρένα». Και οι δυο διεκδικούν, με αυξημένες μάλιστα πιθανότητες, θέση στην ενδεκάδα. «Παίζεται» και πάλι η θέση στον «άσο» ανάμεσα σε Φελτχούιζεν και Χριστοδούλου. Κάποια ερωτηματικά ίσως απαντηθούν στη σημερινή τελευταία προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Καταδικάζει η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ