aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έδωσαν μιά και τα πέταξαν όλα στα σκουπίδια» (τι είπε για το περιστατικό)

«Έδωσαν μιά και τα πέταξαν όλα στα σκουπίδια» (τι είπε για το περιστατικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και τα λάθη που πληρώνει κάθε φορά η ομάδα του.

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Αν είναι δίκαιη, είναι σχετικό. Στο πρώτο μέρος ο Απόλλωνας κυριάρχησε, μπορούσε να σκοράρει δεύτερο γκολ και να κάνει τα πράγματα δυσκολότερα για μας. Στο δεύτερο ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα. Κυριαρχήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα του Φλορέσκου.

Όμως δυστυχώς, πληρώνουμε τα λάθη μας. Στα ντέρμπι το παραμικρό λάθος το πληρώνεις και αυτό έγινε και σήμερα. Είναι αποτέλεσμα που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Υπάρχει, όμως, πολύς δρόμος. Πρέπει όμως να αποφύγουμε αυτά τα λάθη που μας πληγώνουν.

Οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και σήμερα έβγαλαν και χαρακτήρα, αλλά έδωσαν μια και τα πέταξαν όλα στα σκουπίδια. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε στο Δασάκι να πάρουμε την πρόκριση. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και ραντεβού στο Δασάκι. Έχουμε στόχο να κατακτήσουμε το κύπελλο και πάμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τις μεταγραφές: «Ήδη έχουμε κάνει δυο κινήσεις και είναι γνωστή και η τρίτη που δεν έγινε ακόμα στα χαρτιά. Θα δούμε για την τέταρτη. Το θέμα αυτό αφορά καθαρά τους αρμόδιους. Δεν είναι δουλειά της διοίκησης οι μετεγγραφές, αλλά να βοηθά τους αρμόδιους να τις κάνουν».

Για το περιστατικό με τον κόσμο: «Δεν το αντιληφθήκαμε, τώρα το ακούσαμε από τον προπονητή. Θα το δούμε και θα το λύσουμε ενδοοικογενειακά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ