aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕδώ αμυντικός, εκεί αμυντικός…

Εδώ αμυντικός, εκεί αμυντικός…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στο «κόκκινο» η αγωνία στις τάξεις της Ομόνοιας για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Και δικαιολογημένα, αφού η ομάδα έδειξε αμυντικές αδυναμίες στα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Μπάναντς Αρμενίας.

Οι προσπάθειες των πρασίνων για να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν σέντερ μπακ πριν δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ ο κατάλογος της ομάδας με τους παίκτες για τους αγώνες του α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας δεν πήρε την απάντηση που ήθελε, κάτι που ευελπιστεί ότι θα γίνει εντός της ημέρας έτσι ώστε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα να κάνει κάποιες μέρες προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες. Μάλιστα, σε περίπτωση που κριθεί έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Αρμένιους, τότε 24 ώρες πριν το ματς οι πράσινοι θα ασκήσουν γι’ αυτόν το δικαίωμα αλλαγής στον κατάλογό τους.

Τα ονόματα των Ταυλαρίδη, Φυτανίδης και Αυλωνίτη εξακολουθούν να απασχολούν το ρεπορτάζ της Ομόνοιας για την ενίσχυση στην άμυνα, αφού βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του Νταμπίζα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείουμε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να εκπλήξει και πάλι ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής, όπως έκανε με την πρόσληψη του προπονητή Τζον Κάρβερ, αλλά και με την απόκτηση των Ντάρμπισαϊρ και Κλέιτον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού του «τριφυλλιού» επιθυμεί την απόκτηση έμπειρου αμυντικού, ο οποίος να προσδώσει ποιότητα και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ