aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟ«Έδεσε» Ανδρονίκου και Ρήγα η Ομόνοια!

«Έδεσε» Ανδρονίκου και Ρήγα η Ομόνοια!

Άρχισε ο προγραμματισμός της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν.

Αρχικά ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την 24χρονη μέσο, Φωτεινή Ανδρονίκου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Φωτεινή Ανδρονίκου αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια την περσινή σεζόν, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα.

Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, η Φωτεινή Ανδρονίκου ανέφερε:

«Η επιλογή μου να παραμείνω στην Ομόνοια στηρίζεται σε πολύ απλούς λόγους, οι οποίοι για εμένα υπήρξαν σημαντικοί. Όταν είχα αποφασίσει να επιστρέψω στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά από το πέρασμά μου από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όλοι στην Ομόνοια με υποδέχτηκαν θερμά: ο team manager, το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες. Με έκαναν να νιώσω από τις πρώτες προπονήσεις μέλος αυτής της οικογένειας. Ακολούθως γνώρισα όλα τα μέλη της επιτροπής. Η πρώτη εικόνα που σχημάτισα, ήταν μιας ομάδας που έθετε τις βάσεις για ένα πολύ καλό ξεκίνημα.

Η συλλογική προσπάθεια και το πάθος, μας ανέβαζε επίπεδο κάθε εβδομάδα. Οι προπονήσεις χωρίζονταν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, οπότε για πολλές που δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να διδαχθούμε ποδοσφαιρικά κομμάτια, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναπτυχθούμε. Η υποστήριξη από όλους και η θέληση όλων των παικτριών, μας οδήγησε σε ανοδική πορεία, με πολλά θετικά αποτελέσματα. Επίσης στην ομάδα ανήκουν παίκτριες που, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν να αποδείξουν πολλά στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Τα συναισθήματα στην πρώτη χρονιά ήταν πολλά, έντονα και αμοιβαία. Οι φωνές από την κερκίδα, τα χαμόγελα, τα δάκρυα, οι αγκαλιές και τα βλέμματα που σου έδειχναν ότι πιστεύουν σε εσένα, ήταν η ώθηση για να συνεχίσω και κυρίως για να βελτιωθώ, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα είναι η ώρα που η ομάδα θα φανεί στα δύσκολα και στις προκλήσεις. Έχουμε όρεξη για να δουλέψουμε και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και όλη την ψυχική μας δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα εγκατέλειπα αυτήν την προσπάθεια για καμιά οικονομική πρόταση, εφόσον αυτό που κάνω με γεμίζει με όλα τα απλά που συναντάς κάνοντας κάτι που αγαπάς. Καλή μας σεζόν!».

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα της και η αρχηγός της ομάδας, Γιώτα Ρήγα της οποίας επεκτάθηκε το συμβόλαιο. Η Γιώτα Ρήγα κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε και στα 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας οκτώ γκολ, όπως και στα τέσσερα παιχνίδια Κυπέλλου, σημειώνοντας ένα γκολ. Κατέγραψε 1921 λεπτά συμμετοχής.

Ανάφερε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας η διεθνής ποδοσφαιρίστρια: «Η απόφασή μου να συνεχίσω στην Ομόνοια για τη νέα σεζόν, είναι επιλογή, όσο και φυσικό επακόλουθο. Αυτό είναι το νόημα του να ανήκεις σε μια ομάδα. Οι προσπάθειες και η δουλεία που έγινε από όλα τα μέλη της ομάδας και φυσικά η πρόοδος, είναι για εμένα το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω να προσπαθώ και να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω την Ομόνοια να πάει ακόμη πιο ψηλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ