aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα...»

«Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Μπρούνο Νασιμέντο, λοιπόν, αποτελεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ομόνοιας. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα… πέσει κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα κληθεί να σουλουπώσει το κέντρο άμυνας του «τριφυλλιού», το οποίο χθες ήταν πολύ ευάλωτο.

Ήδη έχει δηλωθεί για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Μπέιταρ και λογικά θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του Ισραήλ την ερχόμενη Πέμπτη. Η ιστοσελίδα forzasportsgroup έκανε ένα μικρό αφιέρωμα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τοντέλα, ενώ στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά πως υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ χαρακτηρίζεται ως «ο ηγέτης της άμυνας»,  ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για την ομάδα. Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ ζεστά, οι συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της Ομόνοιας ήταν πολύ ζεστές και πραγματικά ανυπομονώ να αρχίζω να αγωνίζομαι», είπε.

Και πρόσθεσε: «Μόλις έφθασα στην Κύπρο, αλλά πρόσεξα αμέσως ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας είναι πολύ παθιασμένοι για την ομάδα τους και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο και να τους κάνω ευτυχισμένους. Η Ομόνοια αποτελεί βήμα για την καριέρα μου γιατί είναι μεγάλη ομάδα στην Κύπρο και προφανώς θα παλέψουμε για τίτλους».

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ