aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈχει μεγάλη σημασία, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά

Έχει μεγάλη σημασία, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά

Συνέχεια στην Ευρωπαϊκή της πορεία θα προσπαθήσει να δώσει απόψε η Ομόνοια.

Υποδέχεται στις 19:30 στο ΓΣΠ την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από την οποία έχασε με 1-0 στον πρώτο αγώνα, σκορ το οποίο θα πρέπει να ανατρέψει για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αγωνιζόμενη στην έδρα της και έχοντας την στήριξη των οπαδών της, η Ομόνοια θα προπαθήσει απόψε να φτάσει στην ανατροπή η οποία θα έχει μεγάλη σημασία, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Ο προπονητής της Τζον Κάρβερ έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κωνσταντίνο Κότσαρη, Μπρούνο Νασιμέντο, Μάριν Όρσουλιτς, Παντελή Κονομή, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Καρλίτος Σοάρες, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπλάτι Τουρέ, Γκεόργκε Φλορέσκου, Φάνο Κατελάρη, Γεράσιμο Φυλακτού, Μάριο Δημητρίου, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Σίλβα Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Κίλιαν Σέρινταν και Ματ Ντερμπισάιαρ.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Davide Massa με βοηθούς τους Fabiano Preti και Filippo Valeriani και τέταρτο διαιτητή τον Claudio Cavilucci (όλοι από την Ιταλία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ