aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕμπλέκουν Ομόνοια και ΜακΓκίντι οι Σκωτσέζοι

Εμπλέκουν Ομόνοια και ΜακΓκίντι οι Σκωτσέζοι

Το συμβόλαιο του Άιντε ΜακΓκίντι με τη Σάντερλαντ ολοκληρώνεται και παρόλο που ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν, η ιστοσελίδα «footballscotland.co.uk» βάζει και την Ομόνοια στο… κόλπο.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τους πράσινους ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του ΜακΓκίντι, σε περίπτωση που χαλάσει το deal με τη Χιμπέρνιαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Νιλ Λένον, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Ο ΜακΓκίντι είναι 36 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ (220 συμμετοχές), Σάντερλαντ (149 συμ.), Σπαρτάκ Μόσχας (93 συμ.), Έβερτον (43 συμ.), Πρέστον (35 συμ.), Σέφιλντ Γουένστεϊ (13 συμ.) και Τσάρλτον (10 συμ.). Έχει καταγράψει επίσης 92 συμμετοχές με την Εθνική Ιρλανδίας.

Είτε τελικά επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλά ανάλογα δημοσιεύματα από τη Βρετανία που να εμπλέκουν την Ομόνοια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ