aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑEμπλέκουν και Ομόνοια για Φυτανίδη

Eμπλέκουν και Ομόνοια για Φυτανίδη

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, οι Ελλαδίτες συνάδελφοι εμπλέκουν τώρα και την Ομόνοια στο “κόλπο” απόκτησης του Σωκράτη Φυτανίδη.

Δείτε πιο κάτω τι σημειώνει η ιστοσελίδα sport24.gr:

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ατρόμητο, αλλά οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι προτάθηκε στην Ομόνοια, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του.

Την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη εξετάζει η Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 32χρονος αμυντικός προτάθηκε στην κυπριακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος έχει ως βοηθό τον Κριστόφ Βαζέχα (τεχνικός διευθυντής είναι ο Νίκος Νταμπίζας).

Ο Φυτανίδης παίζει στην ομάδα του Περιστερίου από το 2011, έχοντας γεμάτες σεζόν. Εφέτος έπαιξε σε 34 ματς και είχε 1 γκολ. Το συμβόλαιό του πάντως δεν εκπνέει τέλη Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Πως ενδεχομένως ο Ατρόμητος τον έχει ειδοποιήσει να φέρει πρόταση.

Σε περίπτωση που ο Θεσσαλονικιός λύσει το συμβόλαιό του ή πωληθεί, ο Ατρόμητος θα μείνει με κεντρικούς αμυντικούς τον Λαζαρίδη, που θα ανανεώσει, και με τον Εμπόου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εκτός από τους Περιστεριώτες, ο Φυτανίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ