aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«€14.500.000 το χρέος της Ομόνοιας. Πριν τον Παπασταύρου €18.000.000»

«€14.500.000 το χρέος της Ομόνοιας. Πριν τον Παπασταύρου €18.000.000»

Για τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου της Ομόνοιας, τη συνεργασία με τον Σταύρου Παπασταύρου, την έκδοση μετοχών της εταιρείας και τη θέση των πρασίνων στο αίτημα 10 ομάδων για αλλαγή της προκήρυξης μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Ο Μάριος Αργυρίδης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM είπε ότι το χρέος με το τέλος του 2020 ανέρχεται στα 14.000.000 ευρώ, σημείωσε ότι δεν θα εξαλειφτεί από τη μία μέρα στην άλλη και υπογράμμισε ότι υπάρχει κάθε διάθεση από τον ΄κ. Παπασταύρου να βοηθά το σωματείο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ και τη θέση της Ομόνοιας, είπε: «Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γρηγόρη ήταν ξεκάθαρη. Ένα πρωτάθλημα θα πρέπει να τελειώνει με τους ίδιους όρους, όπως ξεκινά. Απομένουν μόνο τέσσερις αγωνιστικές για τα πλέι οφ. Χάνουμε και την σοβαρότητά μας, διότι είναι αργά να συζητάς τέτοια θέματα. Θα πρέπει να ανεβάσουμε και το κύρος του ποδοσφαίρου μας με σκληρή δουλειά. Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα, αν του προσφέρουμε θέαμα».

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Είναι συνεχείς και οι δηλώσεις του προπονητή πως με σκληρή δουλειά έρχονται οι επιτυχίες. Αυτή είναι και η προσπάθεια της Ομόνοιας. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και είμαστε εδώ που είμαστε. Όλοι οι Ομονοιάτες θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι μηχανές. Με σκληρή δουλειά ήρθαν αυτές οι επιτυχίες, απόσταση αναπνοής από την κορυφή και με θέαμα για τους οπαδούς μας. Είδαμε μικρές ομάδες να δυσκολεύουν τις μεγάλες. Αυτό πρέπει να προσέξουμε για να κατακτήσουμε τίτλους».

Για την συμφωνία με την εταιρεία και το χρέος του σωματείου: «Ήταν μια ιστορική συμφωνία για τον σύλλογο. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τον Παπασταύρου, έχουμε στόχο την οικονομική σωτηρία του συλλόγου, τα χρέη μειώνονται, κινούμαστε προς στην σωστή κατεύθυνση και θέλουμε να δούμε την Ομόνοια να πρωταγωνιστεί. Υπάρχει κάθε διάθεση από τον Παπασταύρου να βοηθά το σωματείο. Έχουμε και εμείς υποχρεώσεις προς στην εταιρεία και στους ομολογιούχους. Έχουμε 14.500.000 ευρώ χρέος με το τέλος του 2020. Δεν θα το εξαλείψουμε αύριο το χρέος, αν και αυτό μειώνεται. Πριν κάνουμε την συμφωνία με τον Παπασταύρου, είχαμε 18 εκατομμύρια. Έχουμε δρόμο για να το εξαλείψουμε».

Για την έκδοση των μετοχών από την εταιρεία, ανέφερε: «Είναι κάτι που προνοείται μέσα στην συμφωνία με τον Παπασταύρου. Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, όταν θα έχουμε κάτι επίσημο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ