aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΔύο μετεγγραφές, δύο αποχωρήσεις και άλλες τέσσερις ανανεώσεις στην Ομόνοια!

Δύο μετεγγραφές, δύο αποχωρήσεις και άλλες τέσσερις ανανεώσεις στην Ομόνοια!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης διεθνούς επιθετικού, Μαρινέλλας Παναγιώτου (κεντρική φωτό), η οποία επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «29» και της 19χρονης κεντρικής αμυντικού, Αθηνάς Πανταζή, η οποία θα αγωνίζεται με τον αριθμό «17».

Η Μαρινέλλα Παναγιώτου ξεκίνησε την καριέρας της το 2007, από την Λευκοθέα Λατσιών, όπου και έμεινε μέχρι τη σεζόν 2015-16, μετρώντας 47 συμμετοχές και 67 γκολ. Τη σεζόν 2016-17 μετεγγράφηκε στην Barcelona FA, όπου για δύο σεζόν (2016-17, 2017-18) αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, σημειώνοντας ισάριθμο αριθμό τερμάτων, σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά την σεζόν 2016-17, ήταν η πρώτη Κύπρια σκόρερ του πρωταθλήματος. Είναι εν ενέργεια διεθνής και ήταν μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Η Μαρινέλλα Παναγιώτου ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας τα εξής: «Περίμενα για χρόνια αυτή τη στιγμή. Νιώθω περήφανη που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου. Έβλεπα τη βελτίωση που σημειωνόταν στην ομάδα και τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Τέτοιες συνθήκες, συμβάλλουν στο να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα πιστεύω θα έχει καλύτερη πορεία από την περσινή. Ως επιθετικός, στόχος μου είναι τα γκολ. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της Ομόνοιας. Η βοήθεια που έδωσε πέρσι, ήταν πολύ σημαντική. Τον θέλουμε να παραμείνει δίπλα μας και εμείς θα επιδιώξουμε να του δώσουμε περισσότερες επιτυχίες».

Η Αθηνά ξεκίνησε την καριέρας της από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Champions Ύψωνα. Το 2014 μετεγγράφηκε στην Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, όπου είχε γεμάτες χρονιές. Τη σεζόν 2016-17 συνέχισε στην Barcelona FA, έχοντας 15 συμμετοχές στο ενεργητικό της. Ήταν, επίσης, διεθνής με την εθνική Νεανίδων Κύπρου.

Η Αθηνά Πανταζή ανάφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Στην Ομόνοια υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια για μία αθλήτρια, ώστε να μπορέσει να εξελιχτεί ποδοσφαιρικά. Στελεχώνεται από ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ, το οποίο μέσα από τον επαγγελματισμό έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο κλίμα μεταξύ παικτριών και προπονητών. Έχει επενδύσει σε κύπριες ποδοσφαιρίστριες, με αρκετές να είναι σε μικρή ηλικία και αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να θέλουμε να είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Επίσης, το νεαρό της ηλικίας και η ύπαρξη Ακαδημίας στέλνει μνήματα πως η Ομόνοια επενδύει στο μέλλον. Νιώθω χαρούμενη που υπέγραψα σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Θα τα δώσω όλα για μια πετυχημένη σεζόν, ώστε να εκπληρωθούν οι ομαδικοί και προσωπικοί στόχοι που έχουν τεθεί».

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 26χρονη ακραίο επιθετικό, Ευδοκία Ευθυβούλου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ευδοκία Ευθυβούλου αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια την περσινή περίοδο, σημειώνοντας 8 τέρματα.

Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, η Ευδοκία Ευθυβούλου ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και την επιτροπή της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι με την νέα σεζόν να έρθουν περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομονοιας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την 21χρονη ακραίο αμυντικό, Αναστασία Παναγή, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Αναστασία Παναγή αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια την περσινή περίοδο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ομόνοια που μου έδειξε εμπιστοσύνη για να συνεχίσω και την νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Όλη τη χρονιά δουλέψαμε σκληρά και ατό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοσή μας. Πλέον θέσαμε τον πήχη πιο ψηλά. Πιστεύω στην ομάδα μου και στις συμπαίκτριες μου και οι επιτυχίες για την ομάδα είναι θέμα χρόνου. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν», ανέφερε η Αναστασία Παναγή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την μέσο, Σάρα Παπαδοπούλου και για την νέα σεζόν.

Η Σάρα Παπαδοπούλου εντάχθηκε στην ομάδα μας κατά την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας τρία τέρματα, καθώς και στα τέσσερα παιχνίδια Κυπέλλου, σημειώνοντας δύο τέρματα.

Η Σάρα Παπαδοπούλου ανάφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: «Επέστρεψα στην Κύπρο, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα που βρισκόμουν στο εξωτερικό. Χαίρομαι που είμαι και πάλι εδώ και φυσικά που είμαι στην Ομόνοια, γιατί αγαπώ την ομάδα και είμαι πιστός υποστηρικτής. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την ομάδα. Καλή μας σεζόν σε όλους!».

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την 25χρονη επιθετικό, Μύρια Τουμάζου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Μύρια αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια την περσινή περίοδο.

Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας, η Μύρια Τουμάζου ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη για την ανανέωση της συνεργασίας μου και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ομόνοια είναι ομάδα με πλάνο, όραμα, μέλλον, στόχους και πάνω από όλα δουλεύει με σωστό προγραμματισμό και επαγγελματισμό, τα οποία οδηγούν στον κατάλληλο ποδοσφαιρικό προορισμό. Η ομάδα είναι νεοσύστατη, αλλά στον ένα χρόνο λειτουργίας δείξαμε στοιχεία ποδοσφαιρικά και επαγγελματικά, που είχαν ως επακόλουθο την κατάκτηση της 4ης θέσης και την συμμετοχή μας στο Final Four του Κυπέλλου. Πλέον ο πήχης ανέβηκε και εμείς οι ποδοσφαιρίστριες θα καθορίσουμε την πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη, το ιατρικό τιμ που μας φροντίζει και φυσικά την επιτροπή για όλα όσα μας προσφέρουν. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες μια καλή χρονιά!».

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ενημερώνει πως, μετά από απόφαση των ποδοσφαιρίστριων, δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με την ακραία επιθετικό, Νάσια Γεωργίου και την ακραία αμυντικό, Σκευή Νεοφύτου.

Οι δύο ποδοσφαιρίστριες εντάχθηκαν στην Ομονοια κατά την περσινή σεζόν και κατέγραψαν από επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό. Η Ομόνοια ευχαριστεί τις ποδοσφαιρίστριες και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ