aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔοξα(σία) οι μεν, αγύριστο κεφάλι οι δε! (pics & video)

Δοξα(σία) οι μεν, αγύριστο κεφάλι οι δε! (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία (1-1) της στο πρωτάθλημα παραχώρησε η Ομόνοια με αντίπαλο της Δόξα στο ΓΣΠ. Προβληματική για ακόμα μία φορά η εικόνα των «πρασίνων», ενώ καλά στοιχεία έδειξε η Δόξα στην αναμέτρηση.

Η Ομόνοια μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία όταν ο Ντέρμπισαϊαρ σκόραρε, αλλά το γκολ του Άγγλου επιθετικού ακυρώθηκε λόγο επιθετικού φάουλ που έκανε στον Νέγκρι.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν σχετικά γρήγορα στο σκορ όταν ο μετά από ανατροπή του Ντέρμπισαϊρ από τον Σεράν στην περιοχή, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κίλιαν Σέρινταν κάνοντας το 1-0 στην αναμέτρηση. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με την Δόξα να είναι όμως η ομάδα που πίεζε περισσότερο για το γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο συνέχισε εκεί που τελείωσε και το δεύτερο, με δοκάρι όμως για την Ομόνοια σε κεφαλιά του Ντέρμπισαϊρ. Στη συνέχεια της φάσης ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Νέγκρι. Στο 69’ ο προπονητής της Δόξας, Λούκας Χατζηλούκας, αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρίες σε φάση που Δόξα ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Περάλτα μέσα στην περιοχή.

Η Δόξα ανέβασε ρυθμούς από το 70’ και μετά και ευτύχησε να ισοφαρίσει το σκορ μετά από ντρίμπλα του Ρούντι και πολύ καλό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής. Στην συνέχεια του αγώνα η Ομόνοια δεν έδειξε να μπορεί να αλλάξει την ροή του αγώνα και εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος η Ομόνοια αγωνίζεται εκτός έδρας το Σάββατο (17/9) με τον Εθνικό Άχνας, ενώ η Δόξα αγωνίζεται την Τετάρτη (14/9) στο «ΓΣΖ» με αντίπαλο την ΑΕΚ στον αναβληθέντα αγώνα της πρώτης αγωνιστικής.

***Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ντάρμπισαϊρ στο 9ο λεπτό, αφού ο επιθετικός της Ομόνοιας έκανε φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ σωστή ήταν η υπόδειξη του Αβραάμ Τσούκα στο πέναλτι των πρασίνων. Στη φάση όπου ζήτησε πέναλτι η Δόξα, έπεσε εύκολα ο Περάλτα και ο ρεφ πήρε ορθή απόφαση να συνεχιστεί το ματς.

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Σοϊλέδης (65’ Παντελιάδης), Κωνσταντινίδης, Όρσουλιτς, Βύντρα, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον (59’ Κύπρου), Σέρινταν, Αγκαγιεφ (75’ Καρλίτος), Ντέρμπισαϊαρ

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Σεράν, Πουτζιουρής (59’ Ενινφούλ), Ρούντι, Γκόμες, Εντμάρ (59’ Φοφανά), Κότο, Περάλτα (72’ Μπεμπέτο)

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 17’ Σέρινταν (πεν.) / 76’ Ρούντι.

Κίτρινες: Ντέρμπισαϊαρ, Κωνσταντινίδης / Σεράν, Παουλίνιο, Ενινφούλ, Κότο.

Αποβολές: -.

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ.

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος: Νικολαΐδης Χρίστος.

Παρατηρητής: Παπαβαρνάβας Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ