aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα σοι… ο Κατελάρης! (pics)

Δόξα σοι… ο Κατελάρης! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Απίστευτο παιχνίδι στο «Μακάρειο» στάδιο, ακατάλληλο για καρδιακούς φίλους της Δόξας και της Ομόνοιας, αφού οι πράσινοι γύρισαν το παιχνίδι κερδίζοντας 3-2 την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Οι δύο αλλαγές του Τζον Κάρβερ, όταν πέρασε τους Δημήτρη Χριστοφή και Φάνο Κατέλάρη, φάνηκαν σωτήριες για να έρθει η ανατροπή. Ο μικρός μάλιστα σκόραρε στο 89′.

Πολύ καλή η Δόξα στο πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Φοφανά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παντελιάδη, πλάσαρε και σκόραρε. Η Ομόνοια έδειχνε αδύναμη να αντιδράσει μέχρι το 36ο λεπτό όταν ο Σέρινταν εκμεταλλεύτηκε και αυτός με την σειρά του λάθος στην άμυνα της Δόξας, και από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κατωκοπιάς συνέχισε να στέκεται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Ομόνοια εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ο Ρούντι στο 68ο λεπτό έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του πλασάροντας τον Παναγή. Οι πράσινοι τέσσερα λεπτά αργότερα προσπάθησαν να απαντήσουν με δυνατό σουτ του Φλορέσκου το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νέγκρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου στο 82’ με τον Ντάρμπισαϊρ και έβαλαν… φωτιά στο παιχνίδι. Ο Κατελάρης στο 89′ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, με σουτ έπειτα από σέντρα του Κωνσταντινίδη, πανηγυρίζοντας ένα δύσκολο τρίποντο.

Πιο κάτω το live του αγώνα…

Δόξα (Κάρλος Κορβεράν): Νέγκρι, Παουλίνιο, Δημητρίου, Ρούντι, Κάστρο (71′ Μπεμπέτο), Γουίλσον, Λεονάρντο,Φοφάνα (92′ Περάλτα), Ενινφούλ, Σεράν, Πουτζιουρής.

Ομόνοιας (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Καρλίτος, Παντελιάδη (78′ Χριστοφή), Φλορέσκου, Μαργκάσα, Τουρέ (78′ Κατελάρης), Κλέιτον, Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ (91′ Όρσουλιτς.).

Σκόρερ: 5′ Φοφανά, 68΄Ρούντι / 36′ Σέρινταν, 82′ Ντέρμπισαϊρ, 89′ Κατελάρης

Κίτρινες: Πουτζιουρής, Ρούντι, Παουλίνιο, Σεράν, Μπεμπέτο / Τουρέ, Χριστοφή

Αποβολές: –

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Σκαπούλλης Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ