aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔώρος Σεραφείμ: «Η Ομόνοια θα έκλεινε. Ο Παπασταύρου ήταν η ανάσταση!»

Δώρος Σεραφείμ: «Η Ομόνοια θα έκλεινε. Ο Παπασταύρου ήταν η ανάσταση!»

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Δώρος Σεραφείμ είναι μια εμβληματική προσωπικότητα, άνθρωπος που αυτό που έχει να το πει το λέει ευθέως κι ας παρεξηγηθεί από κάποιους. Γι’ αυτόν η Ομόνοια είναι ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή του. Την υπηρέτησε για χρόνια ως πρόεδρος και δεν μπορεί να μην είναι μέρος της καθημερινότητάς ακόμη και σήμερα. Από την εξοχική κατοικία του στα Περβόλια, εκεί όπου έχει περιοριστεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του κορωνοϊου, ο Δώρος Σεραφείμ μίλησε στο «Goal» για τη σημερινή Ομόνοια.

Για τη νέα τάξη πραγμάτων στην οποία εισήλθε τα τελευταία δύο χρόνια με το ποδοσφαιρικό τμήμα να μεταβιβάζεται σε επενδυτή, τονίζοντας πως «δεν υπήρχε άλλη επιλογή». Αναφέρθηκε στον Παπασταύρου και την ηρεμία που έφερε, γεγονός που οδήγησε και την Ομόνοια στην κορυφή, τον Μπεργκ του οποίου είναι θαυμαστής της πολιτικής που ακολουθεί, το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει η ομάδα και το οποίο τον ικανοποιεί, τον Κώστα Καϊάφα, ενώ απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη για τη θέση του όσον αφορά στις ομάδες που θα πρέπει να παίξουν στην Ευρώπη.

«Σχεδόν όλοι σήμερα έρχονται στα λόγια μου ότι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να μεταβιβαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε επενδυτή. Το σωματείο τότε, θεωρώ πως ήταν κλειστό εάν δεν ερχόταν ο Παπασταύρου. Ήταν η ανάσταση της Ομόνοιας!», είπε αρχικά ο κ. Σεραφείμ. Και συνέχισε για το κεφάλαιο εταιρεία: «Είχα τοποθετηθεί σε μια συνάντηση προ της απόφασης για μεταβίβαση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε επενδυτή ότι, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Άλλωστε, το συμβόλαιο διασφαλίζει την ύπαρξη του σωματείου. Τότε με τόσα εκατομμύρια χρέος δεν υπήρχε σωτηρία. Ευτυχώς στην πορεία ο κόσμος το αντιλήφθηκε και το διαπιστώνουμε σήμερα πόσο σωστή ήταν η απόφαση αυτή. Η Ομόνοια βρήκε την ηρεμία της».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ για τους δανεικούς

Όσον αφορά στην έως τώρα παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία, τι πρόσφερε, υπογράμμισε: «Πολλοί μετά την παρουσία της ομάδας στον πρώτο χρόνο και τα λάθη που έγιναν σε επιλογές, είχαν τις αμφιβολίες τους. Ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν αντιλήφθηκαν την ορθότητα της παρουσίας του επενδυτή, αφού έγιναν σωστές ενέργειες και σήμερα φέρουν την Ομόνοια στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης: Oκκάς: «Διαμάντι ο Κακουλλής, τον ξέρω καλά, θα κάνει μεγάλη καριέρα»!

Μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, θ’ ακολουθήσουν δημοσιεύματα με τη συνέντευξη του Δώρου Σεραφείμ. Έσταξε «μέλι» για τον Χένινγκ Μπεργκ, απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη και αναφέρθηκε στον Κώστα Καϊάφα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ