aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔοκίμασε πολλά, θόλωσε τα νερά

Δοκίμασε πολλά, θόλωσε τα νερά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η παρουσία της ομάδας που δεν ήταν και πάλι καλή στο ματς που προηγήθηκε με την Καρμιώτισσα, κι ας κέρδισε στο τέλος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, οδήγησαν τον Κάρβερ σε αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις.

Ο Άγγλος τεχνικός, με τα πολλά δοκιμαστικά τόσο σε σχήμα όσο και σε πρόσωπα, θόλωσε τα νερά και όλα είναι πιθανά. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 (σε ρόμβο), θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση στην οποία παρουσιάζονται οι επιθετικοί της Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν, παρόλο που ο Ιρλανδός είναι σε θέση να καλύψει και τη θέση του αριστερού εξτρέμ (4-3-3).

Ο Σοϊλέδης διεκδικεί θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως η αποχή που είχε φαίνεται να μην του επιτρέπει να βγάλει μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του ο Παντελιάδης.

Για το κέντρο της άμυνας ο Άγγλος τεχνικός δοκίμασε πότε τον Κατελάρη και πότε τον Φλορέσκου, όμως ο Νασιμέντο έχει τον πρώτο λόγο. Στη μεσαία γραμμή η τετράδα σε σχήμα ρόμβου θα αποτελείται από τους Φλορέσκου ως κλασικό «κόφτη» και Κλέιτον ως επιτελικό.

Δεξιά ο Τουρέ και αριστερά ο Μαργκάσα. Χρόνο στις προπονήσεις πήρε και ο Κατελάρης ως ανασταλτικός μέσος. Οι Αγκάγιεφ και Κύπρου, εφόσον επιβεβαιωθούν τα πιο πάνω, θα μείνουν στον πάγκο σε σχέση με το τελευταίο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ