aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δίπλα στον Άγγελο

Δύο φακέλους παρέδωσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παύλος Παύλου στον ομόλογό του της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή, για οικονομική στήριξη του μεγαλύτερου αγώνα της ζωής που δίνει ο προπονητής Ακαδημιών της Ομόνοιας, Άγγελος Αγαθαγγέλου.

Η επίσημη ενημέρωση:

“Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας μας Παύλος Παύλου παρέδωσε στον πρόεδρο της Ομόνοιας κ.Τζιωνή δύο φακέλους για οικονομική στήριξη του μεγαλύτερου αγώνα της ζωής που δίνει ο προπονητής Ακαδημιών της Ομόνοιας, Άγγελος Αγαθαγγέλου.

Ο ένας φάκελος ήταν εκ μέρους του ΔΣ της Αναγέννησης και ο άλλος εκ μέρους της οικογένειας της μικρής Παναγιώτας Κυριάκου.

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας μας Σάββας Πουρσαϊτίδης στην συνέντευξη Τύπου “Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή, όπως είναι η περίπτωση του Άγγελου που περνάει δύσκολα. Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό του, είναι ένα παιδί του ποδοσφαίρου και μας έχει ανάγκη”.”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ