aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔιορθωτικά μέτρα, στήριξη στο πλάνο

Διορθωτικά μέτρα, στήριξη στο πλάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να τους κυριεύσει ο πανικός, μετά την κακή εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Δερύνεια. Αυτό τονίστηκε στη χθεσινή τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε όπως προχωρήσει σε διορθωτικά μέτρα, πάντοτε σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, στους οποίους στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο τονίστηκε η εμπιστοσύνη και η στήριξη στο πρόσωπό τους, αλλά και στο πλάνο. Η διοίκηση θα προσφέρει στην ομάδα κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να ανακάμψει άμεσα και να βρεθεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Όλα τα μέλη συμφώνησαν ότι υπάρχουν αδυναμίες, άλλωστε είναι κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί και ο πιο αδαής. Μπορεί τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, αφού η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο, ωστόσο θα γίνει προσπάθεια όπως οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να βοηθήσουν άμεσα.

Ακόμη, εκφράστηκε η άποψη ότι οι πλείστες μετεγγραφές έδειξαν πως είναι σε θέση να βοηθήσουν, ενώ κάποιες άλλες με τη στήριξη στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν στη συνέχεια να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ