aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔίνεται τέλος στην αγωνία για τον Ντέρμπισαϊρ

Δίνεται τέλος στην αγωνία για τον Ντέρμπισαϊρ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται ανησυχητικός ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ντέρμπισαϊρ στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μέχρι να περάσει από εξετάσεις και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, στην Ομόνοια είναι στην… πρίζα.

Ο Άγγλος επιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και μέχρι αργά το απόγευμα ή το πολύ μέχρι αύριο θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα. Εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση, που κάνει λόγο για διάστρεμμα, η απουσία του 32χρονου άσου δεν αναμένεται να υπερβεί τις 7-10 μέρες. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό των πρασίνων με τον Ερμή στο ΓΣΖ, στις 18 του μήνα.

Όσον αφορά στον Μάρκο Μότα, αναμένει την εντολή από το ιατρικό τιμ για να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί αύριο απέναντι στο Παραλίμνι, ίσως αυτό να γίνει την Κυριακή με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Φράνιο Πρετσέ, που έμεινε προληπτικά εκτός από το προχθεσινό παιχνίδι, ενδέχεται να είναι στην αποστολή για το αυριανό φιλικό. Ως γνωστόν, ο νεαρός στόπερ αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα στην Πολωνία, με αποτέλεσμα το προηγούμενο διάστημα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ