aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Δίνει €130.000 στην Ομόνοια για τον Κολοβό»

«Δίνει €130.000 στην Ομόνοια για τον Κολοβό»

Πληροφορίες σχετικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβού στην Ομόνοια παραθέτει ο Ευάγγελος Μίχος ο οποίος γράφει στην παρασκηνιακή στήλη «Το 24ο Ευαγγέλιο» της ελλαδικής ιστοσελίδας «sports24.gr».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής των πρασίνων εξέφρασε ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της πρωτεύουσας καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η αποστολή της Ομόνοιας αναχωρεί ξημερώματα Τρίτης (16/7) για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά:

«Στην Κύπρο… έλεγαν χθες, πως ο Δημήτρης Κολοβός, αργά (Αύγουστο) ή γρήγορα (Ιούλιο), θα γίνει κάτοικος Περιστερίου. Επιμένει για την απόκτηση του ο Γιάννης Αναστασίου και οι Σπανός/Αγγελόπουλος θα του κάνουν το… χατίρι.

Για να συμβεί αυτό και σύμφωνα πάντα με την κυπριακή πιάτσα agents ο Ατρόμητος προσφέρει στην Ομόνοια €130.000 (όσα δηλαδή έσκασε για να τον αγοράσει από την Μαλίν) συν ποσοστό μεταπώλησης του Κολοβού. Για να ξανασμίξει ο διεθνής Έλληνας αριστερός εξτρεμ με τον κόουτς Αναστασίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ