aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Ξαφνιαστήκαμε όλοι, μας έχει ενοχλήσει»

Δημητρίου: «Ξαφνιαστήκαμε όλοι, μας έχει ενοχλήσει»

Εντοπισμό των λαθών και άμεση βελτίωσή τους ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέας Δημητρίου, μιλώντας στην κάμερα της Primetel μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων» επισήμανε ότι αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν η απόδοση της ομάδας και όχι το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλουμε να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό, πήρε δίκαια τον ένα βαθμό. Ότι δώσαμε πήραμε. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι όλος ο κόσμος και οι προπονητές. Θα λέγαμε ότι αυτό που μας έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι η εμφάνιση της ομάδας, η οποία δεν ήταν καλή. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά, δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε όλους τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο για να παρουσιαστούμε όπως παρουσιαστήκαμε σήμερα και θα περιμένουμε να δούμε μια ομάδα πολύ καλύτερη το επόμενο παιχνίδι».

Όπως είπε και ο κ. Μπεργκ η Ομόνοια είναι μία ομάδα που κτίζεται και παίζει ρόλο και αυτό: «Αυτή είναι μία πραγματικότητα, όμως θα πρέπει να έχουμε μια ικανότητα να βελτιωνόμαστε μέσα στα παιχνίδια. Καταρχάς να εντοπίζουμε τι δεν κάνουμε καλά και κατά δεύτερο να γίνονται οι διορθώσεις. Αυτό θέλουμε εμείς και αυτό θα επιδιώξουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Ο κόσμος αποδοκίμασε σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα: «Νομίζω όπως και όλοι έτσι και ο κόσμος ξαφνιάστηκε αρνητικά από την απόδοση της ομάδας γιατί ήταν μεγάλη η διαφορά προς τα κάτω στην απόδοση της ομάδας, για αυτό και αντέδρασε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να σπρώξει την ομάδα, αλλά ακόμα και όταν προηγηθήκαμε δεν μας έδωσε ώθηση στο να παίξουμε καλύτερα. Φάνηκε από την αρχή ότι δεν ήταν η μέρα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα, αν και τον στεναχωρήσαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ