aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΔημητρίου: «Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο»

Δημητρίου: «Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο»

Στο τελικό σκορ στάθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του ντέρμπι, το οποίο θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, όπως δήλωσε. Τόνισε επίσης πως υπάρχει το βάθος για να μπορέσουν οι πράσινοι να ανταποκριθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Το 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Την Τετάρτη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή διαχείριση. Υπάρχει το βάθος για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και στους δύο θεσμούς.

Μας προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση αυτή η νίκη. Είναι αφιερωμένη στον φίλο Σταύρο που δίνει μάχη στη Γερμανία, για να κερδίσει τη ζωή που του αξίζει. Επίσης, αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Ξέρουμε πόσο χαρούμενος είναι απόψε με αυτή τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ